fredag 6. august 2010

Nok en vegg faller.

I dag er det veggen mellom yttergang og innergang som har måttet lide for plassmangel og forhåpentligvis skjønnhet en vakker dag. Nå er det slik at vi i dag fikk vite at vinduene ikke kommer før i slutten av september - altså nesten 2 måneder til. Så da må vi finne på noe annet enn bad og kjøkken... Da ytterdøren kommer om 14 dager går vi til pers i gangen å prøver å få den nogen lunde ferdig.
FØR:

FORELØPIG:


Mens jeg sitter her å støver ned og prøver å finne ut om de har alle delene til kjøkkenet vårt på IKEA - strever mannen i huset med siste rest av kjøkken veggen = arbeidssomt!

4 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hei Monica
Så mye som har skjedd siden jeg var innom sist! – kjempespennende :) Først må jeg GRATULERE så mye med 10 års bryllupsdag som dere hadde 1. juni ♥ og gratulerer også til Ruth og de nydelige 5 valpene ♥ Hundegarden så virkelig flott ut, her får hun det fint ja :) og Jon Ivar vet jeg hvem er, så snill han er som hjelper litt til… Godt å ha familie og gode venner når man holder på å bygge hus… Vi var så heldige at jeg har en far som er pensjonert snekker, og to onkler som bor her i byen som også er snekkere… Du milde hvor mye vi har spurt om alt mulig gjennom oppussingen!!! – blir spennende og følge med fremover, det ser veldig bra ut så langt :) Vi tok liggende bordkledning, pga råte nederst, og syns liggende bordkledning passet best på huset vår…

Ønsker deg en herlig tid fremover på oppussing av hus – mye jobb, men også mye gleder – i alle fall når det kommer til det interiøret syns no jeg da … hehe.. Han en flott helg, klem fra Mette

Monica sa...

Takk for det Mette!
Skulle å veldig gjerne ha hatt ett par snekkere, men vi får det nok til etterhvert.
Tror også at vi går for liggende da dette blir penest på huset OG mest lønnsomt i lengden.

Anonym sa...

Dåkker e så flink og e har tru på at resultatet blir veldig bra!! :) Vi vil gjerne titt innom t dåkker ein dag om dæ e lov!? Klem Eva.

Monica sa...

Klart det Eva! Hjertelig velkommen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...