tirsdag 14. desember 2010

BADEGULVET ER RETTET OPP


Ja da hadde vi gulvbeleggermanne og sjefen hans på befaring i går. Å huff å huff!
Det er bestandig litt ekkelt å måtte klage. 
 Men gulvbeleggermannen var utolig ydmyk og forståelsesfull for at vi klaget.
Mens sjefen var ikke helt med til å begynne med.  Han mente vi overhodet ikke skulle ha lagt ett slikt gulvbelegg på dette badet. Det var ett altfor vanskelig rom. Men da synes jo jeg at de skulle ha informert oss om dette da vi kom med tegningen til rommet og bestilte belegget...ach... og det ble mye frem og tilbake ang dette.

Han sa at uansett ville han ha fornøyde kunder og dette skulle rettes opp!Å nå har han vært her å gjort om de skjøytene som går ann å gjøre noe med. Det er en plass vi er nødt til å ha blank "kaldsveis/silikon", men sånn er det jo bare.

Så nå synes jeg det ble mye bedre. Enn du?
Bildene fra første gang han var ferdig er her.


Å nedenfor ser dere kaoset på badet...for jeg har nemmelig penslet på kvistelakk i to omganger nå. Og sitter nå å moter meg opp til å ta ett strøk med grunning før Gubben kommer hjem på Torsdag. For da skal disse opp på veggen.
...foresten...nok en skuffelse treffer oss med dette rommet. For i går var Gubben å hentet hjem panelet og platene som skal være i dusjen. Men de var selvfølgelig ikke av rette sorten. Ach!
Så nå blir det nok ikke noe dusj til jul nei. For platene må bestilles....SELVFØLGELIG!!!!
Ergelige greier.... vi som begynte å se enden på å dusje hos andre og på jobb.
Å så kommer ett tragisk bilde av en svibel. Jo for sviblene mine holder ikke koken så veldig lenge. Men fortvil ikke. Jeg har et nytt lager i soveromsvinduet. De har det kaldt og godt. I helgen skal vi pynte oss ferdig til Jul og da skal disse få komme frem.Vi knottes alle koselige bloggere og alle dere andre som titter innom....koooosli!
Monica.

1 kommentar:

Mie sa...

Så ergelig med feil og forsinkelser, sånn blir det stort sett alltid når man pusser opp, men det blir jo så fint når det engang blir ferdig, det må man bare fokusere på :) *♥*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...