fredag 7. januar 2011

NÅ BLIR DET SNART DUSJ

Ja nå har jeg snakket om det flere ganger - ja det begynner å ligne en evighet - men vi har nå vært 6 uker uten dusj i huset. Og jeg har gnålt om hvor mye jeg gleder meg og at nå blir det, men så kommer forsinkelser på plater, misnøye med gulvbeleggeren og ikke minst Julen.
Men nå!
Nå blir det. Måtte i dag ringe en venn og en kollega for å høre om det gikk ann å få litt hjelp. Han var ikke sen å bed - så nå blir iallefall dusjhjørnet klar til mandag, og vi får håpe rørleggeren kan komme og koble på vann. Jippi!

 Vi har hatt flere hjelpsomme menn her i dette halvåret siden vi startet og hadde ikke klart oss uten. Ivar har har vært stor stor hjelp. Ja han har rett å slett vært heeelt utrolig. Sparket oss opp av sengen og vært en stor pådriver når motivasjonen har vært på bånn. Tidlig opp om morgenen og hit for å rive, snekkre, grave og ikke minst det å være sosial. Det er nok det viktigste av alt. Det å ha noen å småprate med når man jobber.

Kollega Jon - "Lynet" ;o)
Gubben fremst og Ivar der bak.


Kollega Steffen - på kjøkkenet
 Det har vært flere innom her for å hjulpet oss med småting innimellom - å ingenting er som gode venner som stiller opp når man trenger en hjelpende hånd. 
Må få takke alle dere som har hulpet oss foreløpig.
Enda er det mye igjen som skal gjøres - ja en hel etasje til, men da litt mindre tidkrevende arbeid. Men nå blir det en god lang oppussingspause etter at badet er ferdig.

Hyggelig at du stakk innom - håper vi "sees" igjen!
Monica

3 kommentarer:

Alfasinteriør sa...

Så greie venner:0). Gleder meg til å se resultatet.
Ha en riktig god helg.
Klem Alfa

Solstrålå sa...

Ting skjer!!!!!!
Jammen går det frammover hos dere!
Gleder meg til etter bildene!!!
Ha en fin helg!
Goe klem fra Sol

HANNES DAGBOK sa...

Hei søte deg:)

Takk for alle dine søte kommentarer inne hos meg...setter veldig pris på dem:) Jeg ser jo at du er inne i en utrolig slitsom men morsom periode og jeg både misunner deg og føler med deg;) Var der selv for noen år tilbake...
Jeg elsker badet mitt og fargen kom til nesten på slump men jeg kan anbefale den. Bildene er litt dårlige i dag men jeg har en hjemmeside som heter hanneoglars.com og der ligger det litt mere tror jeg.
Har hatt flere som har spurt om fargekoden men den husker vi dessverre ikke.
Dus blå er avslappende og behagelig å våkne opp til, det kan jeg gatantere;)

Lykke til med prosjektet og jeg gleder meg stooort til å se resultatet!

Klem,Hanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...