torsdag 31. mars 2011

Award!Jeg har motatt en award fra 

Med denne awarden følger det da også med en utfordring - jeg skal fortelle åtte ting om meg selv og sende den videre til fem blogger med mindre enn 100 følgere. 


Okey, da starter vi:
1* 
Har selv stilt meg diagnosen Manisk-depressiv. Jeg kan ture på fra morgen til kveld når kreativiteten har lagt seg som ett teppe over meg. Men en dag eller to senere kan jeg sitte apatisk å kikke på tv og skjønner ikke hvor energien har blitt av. 
2*

Drømmer hardt om å bygge på huset, da stuen ikke har plass til alle de gamle møblene jeg ønsker meg og de jeg har stående på vent...


3*
Kan sitte i timesvis å strikke sokker å se på serier. Jeg er en selvutnevt serienarkoman. Seriene sees på nett og jeg er forann ALT som går på tv. Mac`en min blir gjerne med meg i sengen om kvelden.
Gosh....det er egentlig ganske flaut. 


4*
Rot gjør meg hysterisk til tider og jeg kan finne på å rydde og vaske lenge etter normal leggetid.


5*
Jeg har til vanlig null tålmodighet, men kan være svært utholdende med mitt daværende sinne hvis jeg har bestemt meg for å fullføre noe. Selv om mann å barn kan få nella av meg....


6*
Da jeg var ung (som jeg selvfølgelig er enda, men...) leste jeg mye bøker. Ja da snakker vi på lassevis. Som ellveåring startet jeg på Sagaen av Isfolket og det tok meg ikke lenge tiden å lese de 47 bøkene....
Nå leser jeg bare på sommeren.


7*
Liker veldig godt å bake - å da selvfølgelig spise alle godsakene også. Som da vises på kroppen. Men jeg har en mann som sier han  liker former....kremt!


8*
Bruker heller 1000,- på interiør enn på klær. Jeg er overhode ingen shopping-jente! Liker overhode ikke prøverom og går ofte deppa hjem etter en runde på klesjakt...


Det var da noen små egenskaper/ting om meg, og nå skal jeg sende Awarden videre til blogger jeg synes er inspirerede og som fortjener masse oppmerksomhet.


Nå skal jeg kaste sammen en vaffelrøre for her ble vi plutselig tom for brød. Så i morgen blir det en aldri så liten bakardag.

Ha en fin kveld!

Monica

6 kommentarer:

Anne N. sa...

Ååå,så morsomt, Monica :o)
Tuuusen takk for at du valgte meg :)
Jeg ser at vi er bra lik du og jeg, Nr 1 av dine 8 ting passer ferfekt på meg - jeg lærte for etpar uker siden at det heter ikke lenger manisk-depresiv, men bipolar personlighet(tror jeg d var)Hoho. Vel det er nok ikke riktig så ille, selv om det er tilfelle akkurat som du sier:)Velger å tro at det er ganske normalt - for noen av oss,hehe.
Veldig fin blogg du har her, gleder meg til å følge deg!
Klems, Anne:)

Anne N. sa...

Ja skulle også fortelle når jeg kjøpte sengeteppet på Jysk, det var i begynnelsen av januar engang. De sa i høst at dette teppet får de inn "hele"tiden - en regulær vare, finns også i GULL (den var litt voldsom) og gullteppet hadde de flere av, men den hvite måtte jeg vente leeenge på.
Har forresten en deilig rolig TV-kveld (på 3.dagen)herlig å bare LATE seg:)
Klems.

Mie sa...

Kjekt å lese disse "facts" om deg :) Gratulerer med awarden :) *♥*

fru Nielsen sa...

Hei :)
gratulerer med award og takk for at du vil sende den til meg :)
Nå er det slik att jeg har awardfri blogg, men denne var utrolig artig så får se litt nermere på denne.
I allefall utrolig gøy å lese disse fact om deg og utrolig fint innlegg med bilder og tekst. 8)
Ha en fortsatt nydelig dag ;)
klem klem Heidi

Hannepålandet sa...

Tusen takk for awarden:) Kjempekoselig og har tatt den med meg:)
Artig lesning om deg, noe likheter med meg er det men du er nok hakke mer energisk, huslig og kreativ enn meg:)
Ha en fin helg, klem

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Gratulerer med award:) Riktig så fornøyelig lesing dette her da, kjenner meg godt igjen på noen punkter:)
Det ligger en award til deg inne hos meg:)

Klem Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...