tirsdag 1. mars 2011

Sørgelig lite å blogge omDagene går og det har vært lite tid til blogging for min del de siste dagene. 
Mye jobbing og aktivitetene og oppgaver har sittet på rekke å rad. Knapt fått tenkt på interiør og oppussing, men stakk en snartur om butikken og snappa med meg BligDrøm i dag - å fikk bladd gjennom den på vei hjem fra et ambulanseoppdrag. Pjuh...

Ikke det at jeg har hatt noe fornuftig å dele heller egentlig. Det skulle jo være en oppussingsdagbok dette, og faren for å blande inn den store hverdagen er svært enkel. Men det er vel ikke så rart når det er hverdagen som suger mesteparten av tiden vår. 


I helga var vi på fotballcup hvor minstejenta vår skuffende måtte forlate cuppen etter å tapt mot sin storesøsters lag. Stort nederlag. 


Men jeg må jo med det samme benytte annledningen til å skryte av størstejenta som kunne juble høyt over Gullpokalen og vinne hele jentecupen!

Så til vi sees/knottes igjen... ha noen fine dager i stormen (eller kanskje det bare er her i nord det hyler utenfor veggene)

Monica

2 kommentarer:

Hulda sa...

Kjempefin den benken din. Nydelig bilde du har tatt av den. Fint med lenkene du har hengt over også. Nyt kvelden og det nye bladet. :)

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Gratulerer med størstejenta:) ...og helt sikkert vel utført cup på minstejenta:)

Kjempefine bilder du har lagt ut, benken er jo bare helt nyyydelig;)
Du har fått en Award inne hos meg!

Ønsker deg en finfin uke:)
Klem Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...