lørdag 20. november 2010

JULEEVANGELIET FRA NYTT TIL GAMMELT UTSEENDE

 I et forsøk på å få et nytt ark gammelt prøver jeg nå å legge det i tevann og litt snarkaffe. Etter at jeg la det i bløtt har jeg knøvlet det litt og revet av noen av kantene på papiret. Dette skal få ligge til i morgen...først da får jeg se om det blir vellykket. Ellers har som jeg sa igår dagen i dag fykt av gårde. Oppgaven jeg har sittet med det mesteparten av dagen og i flere måneder nå, er snaaart ferdig. Så nå har jeg en god følelse i magen. 
Var på gartneriet her i dag.(som foresten er min nærmeste nabo) Tanken var å få i noen juleblomster, men ikke julestjerne - det er litt for tidlig for meg enda. Men svibler er fine. Pottene mine trenger nye gjester for i går fant jeg nemmelig ut at jeg skulle gi noen av blomstrene mine litt vinterferie og har satt de fleste Pelargoniane mine kjørligere på soverommet. Men....de hadde ikke fått inn annet enn Amaryllis. Å de er fine de, men de er litt større og da må jeg nok invistere i nye potter også.
Så da får jeg vente litt til.
Skulle egentlig vist dere at jeg har fått lys i stua mi nå og på kjøkkenet. Tenk vi har fått lagt vekk alle svarte lange store skjøyteledningne. Ach gjett om det var deilig!
Men dere kan ikke få se...jeg har på haugevis med rot på spisestubordet, som har fungert som ett kontor i dag. Fagbøker ligger slengt og kjøkkenet har stått å samlet rot hele dagen.
Så ja! Her ser det virkelig ut som det er noen som bor.

Mens jeg nå sitter å koser meg noen små minutter med blogging driver Gubben å bråker på badet. For det er nemmelig gulvet som skal borres opp og fjernes. Dermed er vi uten bad. Usj! Gruer meg til flere uker uten bad. Heldigvis har vi ett pitelite toalett nede med vask - så det er jo mye bedre enn ingenting.


Fin fredag!
Photobucket

6 kommentarer:

Hulda sa...

Smart å lage et nytt ark gammelt på den måten. Ser ut til å bli bra. :) Her har jeg noen små amaryllis og noen svibler. Men, de er ikke kommet i blomst enda. Jeg har hørt om den bloggen, ja. Har sett på den siden i sommer.

Hulda sa...

Lykke til med badet, forresten!! Vi holder på med det samme. Nå legger mannen fliser. :)

Alfasinteriør sa...

Heisann.
Jeh har også laget ett nytt ark gammelt. Jeg tok bare å penslet det med kaffe. Syntes det ble veldig bra. Har ett innlegg om det inne hos meg, vist du vil se:).
Lykke til
Klem Alfa

Mie sa...

Satt her og lurte fælt på hva snark-affe var for noe, helt til jeg skjønte at det var snar-kaffe som i "instant coffee", haha, typisk meg. men glad for å endelig ha lært et godt norsk ord for instant coffee :) tihi! *♥*

Monica Morpheus sa...

ha ha ha nå måtte jeg le!
Men det er bra Mie c",)

LYKKEBO sa...

Det ser jo veldig bra ut da! Svibler er min julefavoritt;) Allerde fått to i hus:)
Huff kjipt være uen bad.. Lykke til videre med prosjekte:)

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...