fredag 19. november 2010

SOKKER OG EN HELG SOM FYKER


Jeg strikker Mariussokker til jeg ser mann med jåen for tiden, å her ser dere ett aldri så lite utvalg. Det er første gang jeg har strikka med lyse gråfarger og hvit. Å det er noe jeg skal gjøre igjen - iallefall til meg selv. (bare jeg får tid)
Det blir noen timer med strikking i døgnet, men så er jeg jo en håndarbeidsnarkoman også da. I helgen har jeg planer om å sette meg til litt med Huskverna - altså min nye venn symaskinen. Gleder meg til å se hva jeg finner på...ikke alltid jeg vet det. Har lyst til å utvide horisonten litt, men vi får se hva det blir til. Det er jo snart jul - så man kan ikke vise alt her inne....Noen hemligheter må man jo ha. Dessuten har jeg en stor oppgave jeg skal skrive ferdig - så det blir vel noen timer jobbing med den også i helgen. Ja da vil jeg tro helgen har forlatt meg allede før jeg har fått håndhilst på den. Ønsker familie, venner, bloggere og ikke-bloggere en riktig fin helg!
Photobucket

6 kommentarer:

Aileen`s strikkekrok sa...

Åhhhhh......så fine sokker du har strikka,nå falt eg skikkelig,kan eg spørre hvor du funnet oppskrift:)Ønsker deg ei fin og kreativ helg:)

Min lille Verden sa...

Nydelige sokker du strikker.
Flott blogg har du og, masse fint å se på her inne.
God helg, å kos deg med sying i helga!

Mie sa...

Så mange fine sokker, de ble knallfine med grått og hvitt også. Kjenner følelsen av at helgen er over nesten før den er begynt ja ;) *♥*

Sveitserhus og rosehage sa...

Så utrolig sjarmerende sokker! Den tror jeg at jeg må hive meg på, eller sette svigermor på saken. Finnes oppskriften i genserheftet? Eller lager du de på frihånd?

Ha en fin helg, selv om den fyker avsted!:)

Anonym sa...

GOO HELG MONICA ;)
Moro å følge me på oppussinga deres! Dere er fanomenalt flinke!!
Klem fra Eva.

Har en drøm... sa...

Wow, kule sokker!
Jeg elsker Marius-genseren ♥
Jeg kan jo ikke strikke!
Men selger du, og hva koster et par eventulet?

KLwm line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...