mandag 15. november 2010

Om Motivasjon og en smak av Boller

 I dag har Gubben vært flink ute. Motivasjonen ligger dypt begravd hos oss begge for tiden, men vi holder ut enda. Men man kan trygt si at vi har fått oss en ny hobby.  Siste vinduet på hovedetasjen er skifta og det er klart for ny bordkledning. Jeg har bare vært mest inne å styra og vært litt håndtlanger innimellom i dag.


Kikker fryktelig skjelden på NrK for tiden - det blir vel ett par timer på fredagskvelden, ellers er jo barna blitt så store at barnetv er uaktuelt. Men det er jo ikke lenge til Julekalenderen starter - å da er det mor i huset som er mest ivrig på tvèn i 6-tiden.
Satt akkurat å kikka på Matlyst på NrK. Å i dag var det tema brød. Å vi har jo alle fått med oss Lindbergs forsøk på å omvandle oss Nordmenn til å slutte å spise brødmat og poteter. Vel er det nok ikke meningen å røve fra oss tradisjoner, men heller å få oss til å spise grovere brød med såklalde lange karbohydrater. Å hva passer ikke dårligere da...når jeg i dag har bakt boller. Med masse sukker og hvetemel. Jymmy!Jeg må bare si hvor morsomt å givende det er å få slike koselige kommentarer som jeg synes jeg har fått i det siste. Det var jo absolutt ikke derfor jeg begynte å blogge. Det skulle jo bare være en dagbok om renoveringen, men har vist sklidd ut litt (for å si det mildt)
Jeg er offisielt blitt bitt av den velkjente basillen...å synes det er energigivende å få skrable ned noen ubetydelige setninger her. For hver dag som går blir jeg mer og mer inspirert og for ikke å si: jeg lærer nesten noe nytt hver dag. Det er jo det beste av alt!


Nå skal Gubben og kjærringa se en film, nemmelig den nyeste filmen med drømmemannen Tom Cruice - Knight and Day.
I morgen skal jeg opp grytidlig for å dra på "kjærring-tur" sammen med ei god venninne. Skravle og løse verdensproblemer - det blir godt det. Komme seg litt ut og bort.Photobucket

7 kommentarer:

mimmi-leone sa...

Så deilig med boller, disse så riktig gode ut!

Hilsen fra mimmi-leone

Hannepålandet sa...

Kjenner igjen følelsen av at motivasjonen ikke alltid er på topp når en pusser opp, men blir jo så bra hjemme hos dere:)

En kan nesten bli litt avhengig av å blogge, jeg blogger heller ikke for andre sin del og for å få mest mulig tilbakemeldinger. Men er jo så klart morsomt å få respons, men når en kikker på alle de utrolig flotte bloggene der ute så er det jo artig å prøve det selv å;)

Du tar utrolig flotte bilder:)
Ha en fortsatt fin kveld
Klem

Hannepålandet sa...

Men du, hva slags program bruker du for å redigere bilder til headeren din?
Jeg har photoscape, og nå har jeg skiftet header... Men jeg fikk bare til sånn lite... Hmmm, jeg er virkelig ikke noe data menneske;)

Mie sa...

Åh de bollene så bare kjempegode ut! NAM! Jeg er hekta på blogging også, det er så mye gode tips og mye spennende å lese om. Og det gir hverdagen litt ekstra piff, det er sikkert *♥*

Monica Morpheus sa...

Heisann!
Ang bildeprogram ja. Da er det ei venninne av meg, Malin, som er veldig så flink med headere som har laget denne - jeg satt bare å peka og fortalte hvordan jeg ville ha det. Men programmene som er brukt er:
Adobe ilistator cf4 og for å få rammer er det brukt photoscape. Å hvis dere lurer på noe kan dere gå inn til Malin`s blogg: www.homebyvirginia.com

Håper det var greit nok svar...skal selv sette meg litt mere inn i disse bilderedigeringsprogrammene etter hvert. Hverdagen må bare bli litt løsere først.
Monica

Har en drøm... sa...

Mmm, de bollene så gode ut!
Og Lett og bli hektet på bloggingen ja, jeg har holdt på siden Desember i fjor, og er vel det man kan kalle hekta;)

Men som du sier, lærer masse her i bloggeland, og det er så masse fin inspirasjon og hente... mye bedre enn alle interiørbladet, tjihi:)

Ha en herlig dag!

Klem Line

Monica Morpheus sa...

Ser at jeg har skrevet programmet heeelt feil... Rettelse: ADOBE ILLUSTRATOR CS4.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...