mandag 29. november 2010

KJØKKEN - før og etter + kostnader

Jeg hadde nesten glemt at jeg skulle legge ut bilder fra kjøkkenet. Det har jo vært ferdig like lenge som stua. Uff uff...sånn går det når man har litt for mange jern i ilden. Men nå kommer det ett bilderas fra kjøkkenet. Bildene er tatt for litt siden, så de listene som ikke er fått på på disse bildene er faktisk kommet opp nå. Å det er helt fantastisk å være ferdig å helt herlig å ha ett så nytt kjøkken. Det er en drøm i oppfyllelse for min del.
Å som dere kanskje har fått med dere er det badet som er under oppussing nå. Og vi håper at vi med god klaring skal bli ferdig til jul.
FØR:

For all del dere...ikke se på rotet...kremt!
ETTER:

Og det måtte til litt riving...
 

FØR:


ETTER:

 
FØR:


ETTER:


Så var vi kommet til det økonomiske da. Ikke sikkert dere vil vite det?
For Ikea-kjøkken er jo som kjent billig, men dere vet vel at det ikke re bare bare. For pengene løper virkelig ut døra når su skal pusse opp ett rom eller to.
Men etter å ha satt opp "regnskap" ble kjøkkenet på
kroner 85182,-
Det ble vel litt mere enn vi hadde regna med, men nå har jeg lært meg hvorfor. Å vil derfor forstette å legge ut hvor mye ting koster. Så får dere se hva rommene her i huset koster ialle fall. Kanskje det kan hjelpe noe til å få en forståelse - når de selv skal renovere ett hus engang. Jeg vil også presisere at vi gjør alt selv. Ja som vi har lov og gjøre da....
Å jeg vil heller ikke si at vi har slått noe på den berømte stortromma. Men valgt løsninger og matriale som er normalt billig. 
For å spesifisere noe:
Kjøkken fra Ikea: 40850,-
Ventilator fra Elkjøp: 6000,-
Rørlegging: 6200,-
Spotter og la:mper:7700,- (fysj!)
Tapet: 1200,-
Gulv og tak: 3600,-
Osv osv...så da ser dere at pengene får vinger. Å da har jeg ikke engang nevnt elektrikkeren. Som gang på gang sjokkerer meg med disse voldsomme regningene sinde. (no afens) Usj!
Sant skal sies at det er med noe elektrikkerarbeid på dette regnskapet, men tror overhode ikke det er riktig. Man må nok slenge på noen tusenlapper til. Vanskelig å sette opp regnskap for hvert enkelt rom på elektrikkeren for man får jo sikringskap som sluker endel av pengene også. Men men... Vi hadde budsjettert med litt over 100.000,- i elektrikerarbeid på huset, men det har vi passert og er ikke ferdig med gangen og badet enda. Ja det er grusomt.Men nå har vi fullstendig nytt elektrisk annlegg i huset!
Vi har også valgt å ha "gamle" kontaker og brytere med vri, for at huset skal forbli i en litt gammel stil. (Dette må jeg vise dere senere) Prisene på disse kontaktene og bryterne er pittelitt dyrere enn vanlige, men det er så lite - at jeg synes det absolutt er verd det.
Stua og kjøkkenet vårt går i ett og jeg har tidliger lagt ut før og etterbilder av stua med kostnader der også. Så ta gjerne en titt under Stue på Etiketterne på høyre side.

Adventsklem
fra
Monica

13 kommentarer:

tove sa...

Kjøkkenet ditt ble kjempe lekkert. Ser at det er det samme kjøkkeninnredningen som vi skal ha.
Hvor får du kjøpt gammeldagese brytere? Det har vi og lyst på.
Ha en fin dag
Klem Tove

Manne's hverdag sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Manne's hverdag sa...

UTROLIG LEKKERT BLE DET I HVERTFALL!!!

Hilsen
Marianne

Monica Morpheus sa...

Takk skal dere ha!
De gameldagse kontaktene og bryterne bestilte jeg gjennom YIT her lokalt og heter RENOVA og bestilles fra Schneider...de har en hjemmeside: http://ecatalogue.schneider-electric.no/ProductGroup.aspx?groupid=30195&navid=24163&navoption=1
De er bare sååå lekre...iforhold til helt firkanta...
Monica

Skogmusa sa...

Hei:)
Så fint kjøkkenet ditt ble:)
Vet godt hva du snakker om når det gjelder priser..... Pengene bare flyr.. Det ene drar med seg det andre... Men, til syvende og sist det viktigste er jo at man blir fornøyd:)
Kos deg på det lekre kjøkkenet ditt:)
Klem

Aileen`s strikkekrok sa...

Nydelig!:)

Alfasinteriør sa...

Så flott kjøkkenet ble da:). Ja ikke lett å sette opp regnskap, har selv pusset opp våres, og det kom på mye mer enn forventet. Skal ta å ligge inn får og etter bilder jeg også..Er jo så utrolig kjekt med før og etter bilder.
Ha en flott dag videre.
Klem Alfa

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

For en forandring! Gode har dere vært! Kjøkkenet ble veldig, veldig koselig!
Huff ja - fort dyrt blir det. Takk for at du deler leverandør av bryterne. De er så flotte!
Ha en god uke!
Klem fra Hjørdis

salige lavendel sa...

Så flott kjøkkenet ble!!

Daisys home sa...

Virkelig et flott og gjennomført kjøkken.Kos deg masse med juleforberedelser på Nykjøkkenet,klem sissel

Mie sa...

Veldig artig å se forskjellen på før og etter, det nye kjøkkenet er jo bare fantastisk nydelig. *♥*

Kristian sa...

Hvordan løste dere bakplaten motøya i forhold til dybden på benkeplaten? Er den bestilt dypere enn vanlig, eller er bakplaten høyere enn vanlig? Ser ikke helt på bildene..

Jobber med kjøkken selv, så jeg er en smule detaljfokusert.. :) men det må jeg si, dette var en fantastisk forbedring! Kjempesmart å bruke tid på små detaljer som lysbryterne.

hill`s interiørblogg sa...

Ja det ble en stor forskjell. Artig med så store forandringer. Skikkelig lekkert ble det-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...