tirsdag 30. november 2010

JULEGARDINER

Så var det disse julegardinene da. Som jeg sleit med for å få ferdig til adventen. Ble vel ikke helt som jeg hadde tenkt, men det enkle er ofte det beste?
Har flere planer for disse. Tenkte jeg skulle brodere på 
God Jul og felle inn ett mellomverk som jeg sitter å jobber med innimellom alt det andre. Men det blir ikke i år.
Jeg har hermet litt etter Hulda, med bloggen Husfruas memoarer. Vært å sniktitta på videoen som enda ligger ute på Tv2 sine sider. (For dere som ikke vet - så var Hulda nominert til Norges Vakreste Hjem 2010)
Så jeg fikk da tak i  noen gamle trestenger på brukthandelen og har intensjoner om å male disse hvit...senere. Å sydde en "remse" med rødt stoff kjøpt på Jysk til 65,-. Så ble dette stoffet "slengt" over stangen og med litt grov hyssing ble resultatet slik:
 
Å her ser dere hvilken utsikt jeg har om dagene. En fristende utsikt akkurat nå... nemmelig gartneri med utsalg og maaasse lekker julepynt. De har masse fine lys i vinduene når det blir mørkt...å jeg kommer lett i julestemning.

Og adventkallenderne er klar til i morgen. Her i huset gjør vi det veldig enkelt - Twist. Nok en gang: Det enkele er ofte det beste. Så lenge barna er fornøyde så... Disse kallernderne er brodert av barnas Oldemor. Barna fikk disse da de var veldig veldig små. Disse har hun lagt noen timer arbeid i. Artige å ha!


Vil med det samme takke alle for så koselige kommentarer i går. Ektra givende å få ros når man vet at man har gjort alt selv.

Monica

4 kommentarer:

Hulda sa...

Flott at du kunne bruke tipset med gardinstengene! Det ble riktig flott! :)

Ruter & Hjerter sa...

Gardinene var kjempe fine:) så enkle og så tidløse:) Just the way i like it! God jul:) Ps du har en knakende koselig blogg:)

Manne's hverdag sa...

Gardinene ble jo KJEMPEFINE, Monica!!!

Og de gamle julekalenderne er bare HELT NYYDELIG!!!

Ha en fin førjulstid!!!

Hilsen
Marianne

♥ Ingrids Strikkeri ♥ god advent sa...

Hei på deg;)
Synes garndinene ble flotte jeg;)
Og de detaljene du viser i forgrunn..flotte;)
Å ha slike flotte kalendere er jammen ikke alle undt. De er et flott stykke håndarbeid. Takk for titten;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...