torsdag 2. desember 2010

NY MINNELAPP ER KOMMET I HUS


Da har jeg fått tilbake enda en lapp som noen har gjort seg flid med. Det er så morsomt!
Å da synes jeg det er på sin plass å fortelle noe som jeg synes er helt utrolig.
Denne lappen er laget av ei god venninne av meg. Å saken er den, at Monica (ja dere ser det jo på lappen) påstår hun ikke kan noe håndarbeid. Ja jeg var borte hos henne å viste ett par sting...å se! Ser ikke ut som hun har gjort noe annet enn å brodere!
Men faktisk har hu aldri gjort det før...
Å da må jeg bladde meg 1 år tilbake. For da var hu borte hos meg å jeg viste henne noen tova votter jeg hadde strikka på frihånd. fortalte henne hvor mange omganger med hver farge, hvor jeg økte, pinnestrørrelse og garntype. Ingenting ble skrevet ned. Jeg drar på praksis en ukes tid. Så ringer hun..."kolles strekke æ tommel`n?" - sei ho...."HVA? Har du begynt å strikka?" 
Joda. Monica var godt i gang med votten hu. Jeg forklarte etter beste evne. Ikke hadde hu strikka sia hu gikk på skolen, men tror dere ikke  hu hadde vottene ferdig når jeg kommer hjem! Ja det er ikke mer å si enn: Monica du er ett håndarbeidsgeni! Å viss jeg ikke tar feil - så har hu strikke på titalls sokker og votter siden i fjor. For hælen på sokkene klarte hu også etter ett par forsøk. Ja jeg husker at jeg selv brukte flere evigheter på å strikke så fint og lære meg både hæl og votter da jeg begynte for mange år siden. Men nå sitter Monica stadig vekk med strikkinga si å lager mange varme fine sokker og votter. 

Strikkeklemmer fra
Monica
Ps. Håper du tilgir meg for dette innlegget Monica, men jeg synes du er så flink - å du forbauser meg med denne flinkheten og kreativiteten som jeg ser du har.

Åsså kan dere se de andre lappene jeg har fått her.

4 kommentarer:

Mie sa...

Så koselig at du framsnakker venninna di her på bloggen :) Nydelig broderi!

Psst...har du fått med deg at du er en av trøstepremievinnerne hos Mies Lopper? :) *♥*

Monica Morpheus sa...

Er jeg? Har jeg? oi...må inn å se da Mie :o)

Anonym sa...

Dæ va no allvor t innlegg du ha laga på me :-) Ha dæ no ikke vorre før d så ha e aller verken strekka eller brodert no. Du e no så flink å forklar så da e dæ no bare å prøv :-D
Adventsklem fra Monica

Lykkeliten sa...

For en herlig blogg du har:)
Utrolig koselig innlegg om venninnen din! Hun er kjempeflink:) Den minnelappen var absolutt herlig.

Ha en fantastisk lørdag:)
Klem ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...