lørdag 4. desember 2010

LITT REPRISE

..og noe nytt. Men NIB har årets siste utfordring - å jeg hadde litt lyst til å være med. Jeg ser at det er kommet inn mange fantastiske bidrag og at avgjørelsen neppe kan være enkel. Her i huset har det ikke kommet frem en eneste nisse enda - noe jeg egentlig hadde tenkt, men så synes jeg vi har fått det så koselig med det vi har i fra før. At nissene skal få vente med sin entrè til noen dager før jul.

Som jeg har nevnt tidliger har jeg laget oppsatsene mine selv. Det er jo så mye kosligere å stå med nips, mose og blomster å lage det selv. Med julemusikk og røkelseslukten kommer julefølelsen lett smygende på meg. 
Gubben stakkar, strever med badet, mens jeg føler meg litt hjelpesløs der. Men når vi begynner med vegger og tak skal nok jeg også ta i ett tak. Det er alikevell nok å ta seg til av husarbeid, planlegging av julegaver og ikke minst liker jeg å lage endel julegaver selv.
 

Dagene flyr nå avgårde og i morgen skal andre lys i staken tennes - å dere har ikke fått sett adventslysene mine enda. Snakket med mormor på telefonen her om dagen å hu sa: "Ja du har vel ikke lilla lys du..." Nei jeg har ikke hatt det de to siste årene. jeg har hvite lys...
Så må vel kanskje vise dere den endag jeg kommer på det.

 
I dag fikk vi foresten vårt første julebrev og julekort. Å det er så utrolig kooooselig. Takk Anette med familie....
 Nok en adventsklem fra 
Meg

2 kommentarer:

Alfasinteriør sa...

Flotte bilder. Gir veldig god julestemning.
Ha en super kveld.
Klem Alfa

Mie sa...

Skikkelig deilig førjulsstemning, varmt og fint! *♥*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...