fredag 12. november 2010

MONOGRAM OG NOEN LØSE TANKER Da er fredagen her!
I kveld skal vi ha vennejulebord og jeg gleder meg til å prøve Helstrøms Ribbe, sammen med godt selskap. Anner enda ikke hvilke klær jeg skal hoppe inn i, men det er vel et kjent kvinnefennomen. Skapet er fult av kjoler, bukser og andre gamle klær. Ja for er det noe jeg ikke liker, så er det å gå på kleshandel. Liker slett ikke disse prøverommene som er trange og jeg tror ærlig talt disse speilene gjør meg fetere og fetere for hver gang. Usjamei! 

Husvasken er unnagjort og det er klart for helg her i heimen. Nå er det tid for å løfte på stompen. Vi skal nemmelig skifte det siste vinduet (på soverommet vårt) og da trenger vel Gubben en hjelpende hånd.
Hadde også planer om å legge på det siste listverket i gangen. (Dette skulle vi gjort i flere dager nå, men det er jo litt godt å slappe av litt etter denne store oppussingsperioden)
 Jeg har lenge vært på leting etter monogrammer. Å snubla plutselig over en blogg og fant dermed en nettside med masse monogrammer. Her finner du den, hvis det er av interesse.
Jeg la stoffet over skjermen på dataen og tegnet opp med blyant. Da ble det greit å brodere etter.
Ser at Mèn er et populært monogram...er ikke sikker på hvorfor, men lurer på om det er det franske ordet MAISON (?) som er grunnen. Er heller ikke sikker på hva dette betyr, men lurer litt på om det betyr hjem.
Uansett så står jo Mèn i dette huset for Monica. Det er dessuten en veldig dekorativ bokstav synes jeg.

For 14 dager siden var mamma og min Stefar her...Sillemor hadde jo hatt bursdag - så de dro ut på bursdagsshopping. Da de kom tilbake hadde de med denne engelen til meg. Den er bare helt nydelig synes jeg.Da gjenstår det bare å nyte helgen i solværet her på Sør-Helgeland 
og sikkert andre steder i dette vakre landet.

Photobucket

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig nyyyydelig engel! Hvor hadde de kjøpt den???

Klem fra Nina

Mie sa...

Det var en nydelig engel du hadde fått deg, og så smart å bare legge stoffet på dataskjermen da! Takk for tipset :) *♥*

Anonym sa...

Takk for tilbudet, et jeg definitivt vil komme tilbake til om jeg ikke finner en like fin engel her på Stord ;)

Har kopiert blonde-oppskriften selv, og den jeg har er temmelig sliten, men lesbar. Hva er mailadressen din? Så kan jeg scanne og sende den jeg har fra jobb i morgen :) Nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...