onsdag 8. desember 2010

BADEBILDER - før og nå


Etter en aldri så liten blogge-pause (må jobbe litt også....) Så er jeg tilbake...å det kan plutselig komme blogginnlegg som perler på en snor når kjærringa i huset har hodet fult og  listen over things to do er lenger enn lengst for de nærmeste dagene.

Nå har Gubben jobbet på spreng. Å det er stor fremgang på badet - å ikke minst...vi tror vi får det delvis klart til JUL!
Å i morgen tror vi at mannen som skal legge gulvbelegget kommer....må vel si at vi tror - for det er ikke alltid at det går som planlagt. Gubben reiser på jobb i morgen og blir borte til mandag - så da blir det stillestans på badet noen dager. Ikke så mye kjærringa får gjort her....
 
Rett frem på dette bildet skal da den gamle sjenken jeg har funnet stå. Med et digert "rokokko" speil (ikke sikker på at det heter det...)
hengende over...

På bildet nedenfor til høyre har vi en vegg med ett skap innfelt. Der er vi ikke helt sikker på hvordan vi skal gjøre det. Håper Stefaren min har noe tips når de kommer en snartur neste helg? Hvis vi ikke har funnet ei løsning.
Tips mottas med takk...
På bildet til venstre nedenfor skal da dusjen være - å jeg kan ikke få si det høyt nok: GLEDER MEG SOM EN UNGE TIL Å FÅ DUSJ I HUSET!

 
FØR:Regner ikke med at det er av stor interesse for dere som leser her, men her i huset har vi altså løpetid.
Å det har vi hatt noen ganger nå - å det har vært ett lurveleven uten like. Hannhunden Sivert har ved tidligere "løpetider" hylt og skreket natt og dag. Men merkelig nok virker det som han har blitt mere "vant". Han er fryktelig interessert som dere ser, men det er ikke så mye pistring å masing fra hans side nå.


Å jeg måtte bare ta ett par bilder å legge ut - for Sivertsen har nemmelig tygd istykker tispetrusen. Å mannen i huset rotet i truseskuffen til minstejenta å fant der noen for små jentetruser. Det synes mor i huset var veldig smart og ikke minst veldig morsomt med Ole Brum-truse.

Så nå må Sivertsen jobbe litt hardere for å komme til... hihi

Ja det var dagens oppdatering fra Nordheim....


Nå skal jeg sette meg riktig godt til rette å dra på besøk til mange av dere bloggere.

Nok en adventsklem sendes herfra...
Monica

4 kommentarer:

Mie sa...

hihi, første gangen jeg har sett en hund med OleBrum truse! Kan tenke meg det var nusselig ja :) Oppussing av badet er en prøvelse, men det er jo skjønt når det blir ferdig da, lite er bedre enn når et nyoppusset bad kan innvies. *♥*

Astri Moseidjord - Lensmannsgården sa...

Hei hei! For en fremgang på badet deres.
Hvis du følge linken jeg legger ved, så kommer du inn på Marie i Fattighuset sin blogg. Der har de innebygde skaper på badet.. De er i gammel stil, og ser ganske lette ut å lage :-)

http://fattighuset.blogspot.com/2009/03/badet-skaper-seg.html

Skap får man aldri nok av :-) Virker greit å ha et skap til håndkle, og undertøy inne på badet..
Så slipper man kanskje å løpe halvnaken rundt i hele huset på jakt etter strømper og truser.

Hvis du tenkte på hvordan dette kan løses teknisk, så har jeg ikke så mye å komme med ;-)

Ha en fin dag! :-)

*Hilsen Astri på Lensmannsgården*

Monica Morpheus sa...

Ja det var slett ikke ett dårlig tips. Jeg var inne å så..det må bli noe alla slik vi må gjøre det vi å sikkert.
Monica

Anonym sa...

Hei Monica! Roar her. Det va fryktli kor dokker jobbe å slit me huset ja ;-) men fint bli det sjer eg. Arti å sjå å du e flenk bloggar da. Du må hels te kailln å sei att pilsn e aller så god som etter ei hard arbesökt :-) hälsningar från Sverige ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...