fredag 10. desember 2010

LITT MERE JULEPYNT ER KOMMET FREM

 Ja nå synes jeg det var på plass å få frem litt julepynt. Vi skal jo, som jeg nevnte litt tidligere, ikke være hjemme så mye i julen.

Jeg liker veldig godt sølv og hvitt i julen. Da er det spesielt engler som er favorittene. Jeg blir nesten mo i knærne av engler....
Men jeg må også ha noen god gammeldagse røde nisser. Det er jo det som er jul!

Nytt av året er gamle pepperkakeformer hengt opp i gammel snor. Dus lekker pynt synes jeg det ble. Å da jeg fant på det - føltes det som å finne opp kruttet, men det er sikkert andre som gjør det samme...ikke sett det før. Men det enkle er fortsatt ofte det beste?Julegranen som jeg alene gikk på slang for å finne (ja det er en historie for seg selv - for tenk jeg hadde blodsmak i munnen når jeg løp avgårde med juletreet daskende bak meg) lyser så fint og kler så godt den lille snøen som er kommet. Bildet ble tatt på morgenkvisten...for i dag har det lavet ned enda litt mere snø. Å det er ingenting som fyller meg med større julestemning enn snø på trærne.
Gleder meg til å gå en tur med hundene nå. Skal bare klaske sammen en pizza til tenåringen som skal ha en liten bursdagssamling i kveld å så skal jeg snike meg til en dusj borte hos noen venner - så er det helg.

I morgen er det vel tid for å vise dere gulvbelegget på badet - tror det kommer til å bli så STILI (som svigermor bruker å si..)

Juleklem 
fra Meg

2 kommentarer:

minishabby sa...

Hei hei:)
Nå har jeg sittet og tittet litt i bloggen din og synes den var veldig koselig. Legger meg til som følger for hit vil jeg igjen.
Håper du har en fin adventstid
Klem Elin!

Hannepålandet sa...

Så koselig det blir hos deg, og enig med deg at det må frem med noen nisser. Det er det som er jul:)
Kos deg i helga, gleder meg til å se gulvet:)
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...