fredag 28. januar 2011

OM SKATOLL OG 11ÅRINGENS BRUKTHANDLING

Da er det kommet ett nytt møbel inn i hjemmet. Å dette har jeg kjøpt av en god venninne Malin.

Foreløpig har vi plassert dette på soverommet. Ja etter omøblering og en time med rydding. (ja for her var det bomba og tydeligvis blitt en samlingplass av alt fra verktøy til støvsugere, hånduker ja alt mulig.
I dag har vært en ryddedag uten like. Men det er deilig å få ting på stell. Nå reiser vi bort for helgen med god samvittighet.


Tennåringsjenta med det største temperementet i hele norge (ja vi har hatt stooordiskusjon i dag) skal  på mandag ta av tannreguleringen. Og dermed må vi en Amerikareise herfra for å fikse det... slik er det når man bor i GOKK!
Bøkene fra Anna Ørnberg, som ligger på skatollet fikk jeg av Gubben i bursdagsgave her før Jul. Elsker de...god kveldslesning.Ja så vil jeg vise dere hva 11åringen i huset fant på brukthandling i helga - en haug med gamle brus-topper. Tror hu telte til 400 stykker. (må le litt)

Så for at det skal se litt greit ut har vi samla de i ett par store Norgesglass.


Da ønsker jeg dere en knakende fin helg... ta vare på helgen - for plutselig er den borte...

Mvh
Monica

8 kommentarer:

Anonym sa...

God helg til deg:)
Vi DIGGER Mariussokkene våre. Bare å si fra om du får Marius-ånden igjen ;)

Siv

Hulda sa...

Husker jeg samla på slike bruskorker, det var alltid spennende å se hva som stod på innsiden. Stilig å ha dem i norgesglass. Jeg likte veldig godt skatollet ditt, praktisk at man kan lukke det også. De bøkene har jeg også, kjempefine. Nyt helga. :)

Sanne sa...

Så morsomt å se bruskorker igjen. Husker det var spennende å lese inni korken:-)

Skatollet ditt var kjempe fint.

Alfasinteriør sa...

Så flot skatoll:0). Ja, veldig kjekt når ting er i ryddet i huset. Her gjenstår det mye.
Ha en riktig god helg.
Huker faktisk at jeg også sparte på slike bruskorker:0)
Klem Alfa

Sissel sa...

Kjempefint skatoll.. Jeg hadde et sånt på rommet mitt da jeg var mindre, men da viste jeg ikke å sette pris på det. Så det har nok gått til et eller annet loppemarked for mange, mange år siden...

Kjekt at 11 åringen også fant noe på brukthandelen, det styrker jo bare teorien at det er noe for en hver i de butikkene!

Ha en fin helg!

Hannepålandet sa...

Kjempenydelig skatoll, slik et kunne jeg tenkt meg på minstemann sitt rom etterhvert også:)

Ble jo dekorativt med alle korkene i norgesglass:)
Kos dere i helga,klem

Miss Mette sa...

Hei Monica
Kjempesøte Mariusgensere du har strikket til Ruth og Sivert. Jeg tror ikke det blir noen genser på lille Bamse :) han har så tykk pels og klarte seg veldig fin i vinter, da det var på det kaldeste. Det er nesten verst når været er slik som i dag! – vått og full av sand. Men så liten han er, så går det fort og skylle av han i vasken for deretter og tulle han inn i et håndkle :)) Badet deres ble kjempefint ღ Likte det veldig godt, og mange fine detaljer… Fint skatoll også, og disse bøkene er bare så flotte – det er rett som det er jeg tar de frem og titter i dem ღ Ønsker deg en fin helg, selv om regnet høljer ned her :) Klem fra Mette

Fargeheimen sa...

Heldige du som har fått deg eit så fint skatoll.

Morsomme desse bruskorkane. Husker eg og samla på dei når eg var lita. Vart no litt fint når du fekk samla dei i fine norgesglass.

Ha ein fin søndag. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...