søndag 9. januar 2011

PUTER MED BILDER I JULEGAVERVille vise dere putene jeg sydde til mamma og mormor i julegave... kunne jo ikke vise de før jul - hadde vel vært litt dumt da mamma er min største besøkende her.
Sydde også en til min svoger i bursdagsgave, med bilde av han og min søster på.


Å som dere ser er det litt forskjell på blondene rundt...å da snakker vi penheten...
For dere som har fulgt med på min sykunskap, så har den altså ikke vært så mye å skryte av tidligere - men så skjedde det noe. Plutselig etter noen puter begynte jeg å få det til. Å jeg må si at de siste putene ble riktig så fine. Stolt er jeg!
kremt kremt


Ja det var kveldens skryteinnlegg...
I dag har jeg malt noen planker på badet og Gubben har vært driftig med legging av panel rundt toalettet og rundt vinduet. Nå krysser vi fingrene for at rørleggeren har tid til å stikke innom en tur - for da skal jeg være den første til å innvie dusjen.... (smiler fra øre til øre)

Å foresten: Takk for innspill ang fargen. 
Så knottes vi folkens!


Monica

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempefine puter! Morsom idè. Det ser da ikke ut som du har problemer med sykunnskapene dine ;o)

Jatte sa...

Hei hei :) Kjempefine puter♥
Sett litt tilbake på bloggen din og du har virkelig ett nydelig hjem!
Legger meg til som følger og kommer tilbake igjen jeg!

Ha en fin uke,
Klem Jatte♥♥

Fossestua sa...

Råfine puter!!!! Skulle forresten ønske du kunne skrevet noe om hvordan du lager og monterer de transferbildene :) Hint hint ;) Slike puter kunne jeg ha tenkt meg å prøve å lage :)
Klem fra Lise

Monica Morpheus sa...

Takk for det dere!
Jo når det kommer til påstryking av disse bildene, så er det veldig så enkelt. Det er blondekanten som er utfordringen (iallefall for meg) På pakningen (transferpapir) står det en enkel og grei forklaring hvordan dette skal gjøres. Følg den og stryk dette på stoffet før du monterer puten (hvis det ikke er en gammel pute da) For da er det enklere når du skal sy på blonden.
Ikke superdupert forklart, men det er veldig enkelt faktisk.
Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...