onsdag 12. januar 2011

VI PRØVER OG FEILER PÅ BADET

 Nå er det jammen blitt dusj på badet - dog veldig primitivt, men til stor glede for meg. Ja det var herlig å kunne stå opp til en dusj i dag. Rørleggeren var her i går å ordnet klart til dusjing, men desverre koblet han varmt på kaldt og omvendt - dermed måtte vi legge oss uten denne ettertraktede dujen. 

På siden her ser dere vi prøver for å se om alt blir som vi tror...å vi ombestemte oss - å ja vi har malt om.  

(Det var noen som lurte på fargen på badet...ja den heter STADT og har fargekode 2013-R90B. En veldig fin farge som jeg skal ha i ett annet rom - det er sikkert!)

Badet er et treigt rom å jobbe i, spesielt når det innebærer maling og kapping av panel. Man kan jo ikke male og kappe i samme rom. Det ender bare med dårlig ressultat. Men nå ser det ut til at badet blir ferdig i løpet av førstkommende helg. Wow!
Så følg med for plutselig kan det komme et bilderas av det nye badet. (går på arbeidshelg på fredags morgen, så tørr ikke love når)

Skjenken er ferdigmalt og vi har felt inn vasken. Nå er det stort sett maling av vaskerommet (for det er bare grunnet), listverk og resten av rørleggingen og elektrikerarbeidet igjen. Ja så må vi vel kanskje ha en dør til badet. Spennende!
åpningen til vaskerommet
Skjenken
Barna har bakt havremakroner(?) med sjokkoladebiter til mors store fristelse. De var overdrevent store - men smakte himmelsk!

Det var da en liten oppdatering her fra Nordheim. Nå skal jeg ta meg en rask bloggerunde og kaste meg over litt klesvask før kvelden avrundes med enda en dusj...gliiiiis!

Klemzer fra
Monica

7 kommentarer:

Anonym sa...

Dere styrer på....og er spent på å se fortsettelsen.

Alfasinteriør sa...

Så godt med en dusj:0). Gleder meg til å se badet når det er ferdig. Ser veldig bra ut så langt, blir nok utrolig fint.
Lykke til videre.
Kos deg i kveld.
Klem Alfa

carina sa...

Hei!
Så fint dere får det på badet! Nydelig med den flotte skjenken med nedfelt vask!! :)

Lykke til med innspurten -og kos deg med de fristende kakene ;)
KLEM Carina

Daisys home sa...

Spennende å følge dere med innspurten av badet. Ser ut til å bli skikkelig lekkert..
Ha en fin kveld, klem Sissel

Fossestua sa...

Nydelig den sjenken!! Gleder meg til å se hvordan det blir når det blir helt ferdig :)
Klem fra Lise

Trefemtien sa...

Hei:) Her var det mye fint! Alltid hyggelig med nye "bekjentskaper"..:)
Men for å svare på spørsmålet ditt: Jeg har kjøpt en lysekrone med to lampetter og et bokskap på lauritz. Dvs. jeg har bydd på flere ting, men har gitt meg når prisen blir for høy da man må medregne transportutgifter. Da jeg kjøpte lysekronen gikk jeg på en liten "smell" da jeg trodde at de ville sende denne typen varer med posten (det er jo det som er vanlig med lysekroner om man kjøper de i nettbutikker, ebay o.l). Men lauritz sender kun varer på under 50 cm. med posten, hvis jeg ikke husker helt feil.. Denne informasjonen står på hjemmesiden deres. Så dermed måtte jeg altså kontakte et transportbyrå. Du kan få informasjon om ulike firmaer gjennom lauritz. Pga at jeg bor i Bergen kom transportutgiftene på 2000-3000 (jeg husker ikke nøyaktig pris..). Det er mye rimeligere om man bor i Oslo. Dermed ble lysekronen utrolig mye dyrere enn jeg hadde regnet med.. Likevel ble den totale prisen under halvparten av hva en lik ville kostet om jeg hadde kjøpt den i Norge, pga at jeg fikk den så billig.. Det samme gjaldt også bokskapet. Prisen totalt ble på ca. 5000 (inkludert frakt). Lignende skap i Norge (på finn.no og antikkbutikker) koster mellom 10. og 22.000. Mine erfaringer med lauritz har altså vært gode. Dette ble kanskje et litt vel detaljert og langt svar, men håper det besvarte det du lurte på..:)

Emilies interiør sa...

Nydelig farge.. og skjenken var utrolig fin!

Ha en flott dag:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...