mandag 14. februar 2011

ETT TANKEROT OG EN GAMMEL RAMME
Ei gammel ramme skal få nytt liv her i huset. 
Elsker slike gamle ting, å må takke Malin for at hun solgte meg denne. Å det var da ikke bare denne som ble med meg hjem - å neida - det trengs litt nips for å fylle opp dette hjemmet. 


Rammen er foreløpig tom, men jeg har nok tenkt litt.
Nå føler jeg at jeg hopper litt i tema her, men når det kommer til tenking...


Så har jeg lyst til å nevne Soverommet... hobbyrommet? 
...eller nei hos oss kan man nok kalle det klekkeriet. Ja...ikke tenk i feil bane nå - jeg hadde andre tanker skjønner du. For der klekkes nye ideèr kveld etter kveld og natt etter natt. 

Jo jeg sover jo noe, men må innrømme at hodet slapper ikke mye av for tiden. Fantaserer om kjelleren, og ikke minst hagen ...ja uteplassen -  hvordan skal den bli?  Så har jeg lyst til å sette meg ved symaskinen...så skulle jeg ha lest fagstoff. Flyttet om på litt nips i stuen. Strkket litt flere votter. Litt for mye jern i ilden kanskje? 

Jeg føler meg av å til som en duracelkanin. Nåhja..det var vel å overdrive - for det er ikke kroppen som er en kanin, mer heller hodet.
Det hersens hodet som hele tiden skal være så fult med ideèr og kreativitet. Kroppen orker det jo ikke. Hva er det det heter? "Auan klare meir einn magan?" 

Må foresten hoppe litt tilbake til dette klekkeriet. Eller? Nå er det vel noen av dere som har vært her inne tidligere som har fått med seg hva som har foregått i kjelleren. Ja for det virker som om den må rives. Ja ikke hele da, men vi snakker som 3 rom. Begge barnas rom og gangen. Ja det var vel det som manglet? Akkurat som jeg hadde plass til dette i hode mitt nå dah!

 Barna er jo egentlig blitt så gamle (11 og 13) at de sover på egne rom. Men plutselig har mor og far fått seg nye romkamerater. Jups. 4 stk på samme rom. Herlig! Og spesielt ryddig blir det nok ikke for å si det  mildt.


HAPPY VALENTINE foresten....

3 kommentarer:

Hespe sa...

Hei, og takk for koselig besøk og gode ord på bloggen min - alltid gøy når nye finner veien inn til meg :o) Velkomme som følger hos meg - kjempekos!!!!

En helt ny blogg for meg det her, så nå skal jeg titte litt rundt hos deg - men så langt - jeg liker det jeg ser.. ;o) Legger meg som følger, og så sees vi igjen snart....

Ha en fin uke!

Klem fra Hildegunn

Anonym sa...

Hei.
Så plutselig et nytt ansikt blant følgerne mine.
Så hyggelig ; og velkommen skal du være.
Nå har jeg sett og lest litt hos deg også.
Følger deg videre. Det ser ut som om dere har spennende dager.....
Klem fra Ingunn :)

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Så koselig at du følger bloggen min:) Legger meg til som følger av din, og gleder meg til å følge deg videre:)

Så flott ramme du har kjøpt deg, den likte jeg godt:) Synes å kjenne meg godt igjen i "tankeklekkeriet", aldri fred å *knis*... men morsomt alikevel!!:)

Ønsker deg en fortsatt fin uke:)
Klem Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...