torsdag 17. februar 2011

KAOS?Ja, både i hode og hus. 
Vi har nå på formiddagen pakket sammen alle klær og andre pikkpakk som barna hadde på rommene sine. Alt bortsett fra klær skal nå settes bort på lager til kjelleren er ferdig.

I dag har selskapet POLYGON startet riving av rommene - å vi er spente på hvordan det kommer til å bli når de er ferdig med all riving. For alt må jo bygges opp igjen, men i hvilken standard da? Ja spørsmålene er mange. 

Vi hadde selvsagt planer om å pusse opp i kjelleren, men jeg kan si det slik at: det hadde vi ikke tenkt å startet på så tidlig. Nå når budsjettet snart er oppbrukt - skulle vi vente litt nede. Men slik ble det da altså ikke. 
Nå er det jo slik at forsikringen dekker det meste, men hvor mye? Kommer alle rom de river i til å bygges opp igjen på forsikringens regning? 

Vi har nå i flere måneder stått på dag ut og dag inn - vært fysisk slitne. Hvilt litt, så var det bare å brette opp ermene igjen. Men nå, når det kommer til slike problemer, kommer søvn og hvile til kort. 


Nå står esker med klær i stuen...foreløpig...vi må bare tenke ut hvor vi kan plassere alt i de månedene det tar å få ferdig rom til barna.
Det er fult i hovedetasjen og jeg er stygt redd for at barna må bo i esker...

Jeg kan ikke få utrykt hvor tungvindt jeg synes ting er akkurat nå. 

Dette ble virkelig ett skikkelig klageinnlegg. Det er jo slett ikke meningen, men
 virkeligheten er jo ikke en dans på roser...
Men hvor patetisk det enn høres sies det at når en dør lukkes åpnes en annen.
Så vi får håpe på det beste.


Må også få ønske alle mine nye følgere hjertelig velkommen. Veldig morsomt å se at så mange ønsker å følge oss i 
motgang og medgang.

Ha en riktig fin dag!

Monica

1 kommentar:

Anonym sa...

Skjønner du blir litt oppgitt men du skal se det ordner seg etterhvert. Unødvendig problematisk de kjellergreiene ble for dere men håper dere får god hjelp fra forsikringsselskapet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...