fredag 11. februar 2011

OM KLOAKKEN OG DEN FORSVUNNEDE TILTAKSLYSTEN

I går var jeg tung i kroppen. Null tiltak og null energi. Sofaen var altfor snill meg meg i går. God og varm som den var. Slet noe forferdelig med å komme meg bort fra den. Gikk innimellom litt frem og tilbake i huset - kikket mest på hva som skal gjøres - noe som er altfor mye akkurat nå. 

Ikke får jeg vasket klær og ikke vasket til helgen heller da
vi har dette i kjelleren (som tydeligvis har 
fløyet avgårde med min tiltakslyst.) Blir litt rådvill på hva jeg kan gjøre. Møter på pittesmå problemer - å da orker jeg ikke noe. Forferdelig.
Men i dag har energien steget - kanskje for at det er helg. Noe som egentlig ikke spiller noen rolle når man driver med oppussing. For her er det ikke noe forskjell på helg eller ukedag lengre. Men solen skinner og det er herlig å se blå himmel.

Har kastet meg ut i ett pittelite malerprosjekt - altså skapet på badet. Med malerkost og Iphone med musikk så går da jobben greit. 
Gutta i kjelleren skal i dag rive veggen inn til størstejentas rom. Og videre skal vist også gulvet i gangen utenfor også rives opp. Så i helgen og en tid fremover må vi forandre litt på soveplassene her i huset. 

Takk og lov at vi ikke har begynt å pusse opp nede før dette med kloakken skjedde. Så slik ser det ut utenfor rommet til minstejenta nå.....


Da skal jeg hive meg rundt å dra til Frisøren. Noe jeg absolutt trenger, for jeg tror det er over ett halvår siden jeg var der sist.

Ønsker alle mine tittere en riktig GOD HELG!

Monica

3 kommentarer:

Hansen- Lind sa...

Innom å snoker litt på bloggen din etter å lest Ytringen idag.
Veldig koslig blogg, kommer gjerne tilbake hit.

Ha ei riktig god helg.

Alfasinteriør sa...

Spennede med mange prosjekter. Blir gøy å følge deg videre.
Ha en super helg.
Klem Alfa

HANNES DAGBOK sa...

Det knyter seg i magen min når jeg leser for jeg vet akkurat hvor slitsomt og frustrerende det til tider er...og problemene dukker opp ALLTID!
Men jeg må føye til at det er verdt det når man først blir ferdig (synes i allefall jeg) tiltross for kloakk-problematikk og annet shit;)

Hihi...måtte le av kommentaren din hos meg og krysse fingre for at alt løser seg med jobb og vaskehjelp;)

Stooor klem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...