søndag 20. mars 2011

LITT MERE FRA KJELLEREN


Etter mange late dager ...ja i allefall for meg, var det tid for å brette opp ermene og mote seg opp på litt oppussing igjen. 

TILTAKSLYST KOM TIL MEG! Ja for det var tungt å komme igang. 

Å spakling er ikke akkurat favoritt-tingen min...ikke er jeg god på det heller.
Men det må gjøres. 

Her er det pipen på rommet til minstejenta som får en liten shining. 

Det er masse som står igjen, men om en uke eller to er vel vegger og tak på plass forhåpentligvis...Gubben var driftig i går og har fått lagt forskaling på den ene veggen på Gjesterommet. Det fikk i dag ett strøk med grunning og vi har troen på at det kommer til å bli ett fint rustik rom etter hvert.Jeg har også malt litt i dag. Ikke bare fått malt ferdig skapdørene på badet (x i taket), men også to strøk på den ene veggen på minstejentas rom. Å hvilken farge? Jo mintgrønn. (håper det blir fint når alle de andre veggene skal bli hvite)

Dere aner ikke hvor mye rot og kaos det er i kjelleren vår for tiden. Mange møbler står på vent og barna har jo mye av sine ting stående på lager og i esker rundt omkring. så i dag fikk vi også ryddet litt opp i rot og håper at det snart blir vær til å få tatt en dag med henger får å kvitte oss med noe. 

Monica

3 kommentarer:

Ingvill sa...

Hei! Det er mye jobb å pusse opp,( kom arbeislyst, her skal du motstand finne, he,eh). Det er veldig gøy når det er ferdig da. Og det blir sikkert kjempefint med mint grønnt på en vegg. Ha en fin mandag. klem

HANNES DAGBOK sa...

Huff, jeg føler sånn med dere for dette er så slitsomt.
Jeg husker jeg gikk rundt og tenkte "på denne tiden neste år,daaaaa!"
Men det er så DEILIG med alle små fremganger og jeg husker lykkerusen hver gang et rom ble ferdig så forhåpentligvis blir det litt glede innimellom også;)

Mintgrønn blir helt topp!...gleder meg til bilder!

Stooor klem!

Lykkeliten sa...

Sofamilen kan være laaaaang;)
Men Å så deilig det er når man først kommer igang, og ikke minst ser resultater av det man holder på med:) Sparklingen er ikke lett, det fikk mamman min erfare, så nå er jeg så "heldig" at jeg skal overta den jobben for henne. "bare" 80kvm som skal helsparkles, to ganger..... Litt lang sofamil her også ja;)) Men det blir jo ferdig tilslutt, og tenk så godt det blir da! Ha en nydelig uke:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...