lørdag 10. september 2011

HJEMME FRA TYRKIA
Turen gikk til Icekum i Tyrkia og tilholdsted:
  Pegasus Planet.

Ett paradis på selve hotellområdet, med overdådige buffeèr og strand i tilknyttning.


 Vi var på båttur til Alanya - det var utrolig deilig med en jevn bris til flere lettere solbrente kropper. I Alanya var vi på shopping, men det ble litt for lite tid til å se seg rundt om i byen.

På båtturen var det flere stopper for bading - å det er helt utrolig at vi hoppet utav båten og det kjentes ikke avkjølende engang... badetemperatur på 28gader! Både barn og voksne storkoste seg i bassengene rundt hotellet. Vi hadde vel kokt levende hadde det ikke vært for det kjørlige vannet i bassenget. Temperaturen lå på ca 38grader i skyggen hver dag...


Før turen kjøpte vi oss nytt kamera - kamera som tåler vann.

Fujifilm FinePix XP30


En god investering!
Sitter igjen med mange artige bilder og videosnutter fra sklier og morsomme aktiviteter over og under vann.Da var årets ferie unnagjort og vi sitter igjen med gode minner og batteriene oppladede batterier.

Ha en riktig fin helg!

Monica

2 kommentarer:

Ingvill sa...

Det så kjempe deilig ut. Fine bilder både over og under vann. Gøy å kunne ta bilder under vann.
Gikk akkurat her og tenkte at vi skulle hatt et lite kamera, kanskje vi skal kjøpe et som tåler vann. Kos deg og god lørdag. Klem

Anonym sa...

I truly love your website.. Very nice colors & theme. Did you develop this website yourself?
Please reply back as I'm attempting to create my very own site and want to learn where you got this from or exactly what the theme is called. Thanks!
My webpage: learn piano

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...