søndag 5. desember 2010

ADVENTSSTAKE, NYSYDDE PUTER OG EN TITT PÅ BADET


 Har sittet litt ved symaskinen i dag...å viser dere ett lite utvalg av det som er produsert. På denne puta har jeg stemplet på bokstaver og skjært ut "dekor" som jeg også stemplet på. Barna syntes puta ble fin og har alledere prøveligget på den.

Det blir morsommere og morsommere å sitte ved denne symaskinen. Men det er jo begrenset hva jeg kan...men tenker på å utvide kunnskapen min. Ser det er mange som syr slike Tilda-dukker (?) De er jo døds-søte!
Vi får se hva det nye året bringer med seg av kreativitet og tålmodighet ikke minst.

 
 Disse putene nedenfor har jeg sydd for litt siden, men i dag har jeg sydd på blonder.
Begynner å få dreisen på disse blondegreiene nå. De siste putene jeg har laget ble riktig fine... mens de første er det så som så med. Men men...så har jeg ikke akkurat gått på husmorskole heller. Men det hadde ikke vært noen dum ide. Var vel slik før i tiden - at kvinnene måtte det?
På puten til venstre er det bilde min manns far, som desverre gikk bort for mange år siden. På puten til venstre har jeg brodert inn "monogram"...eller initsialiene til mannen og meg selv.



 Denne puta er jeg ikke så veldig stolt av, men man kan jo ikke bare vise alt som blir så pent. Det ble ikke så vellykket å stryke på bildet på rødt...så har jeg lært det også....

Årets advents"stake"....
...enkel og grei...



 Å her får dere en liten "situasjonsrapport" fra badet. I dag har det blitt lagt på avrettningsmasse og her driver Gubben å lager fall til sluken. Så om noen dager blir det kanskje gulvbelegg. Ach! Det gleder vi oss til... Da er det bare ett par uker til med legging av vegger og tak...så er vi kanskje i boks til jul?

Tudelu!
Monica

4 kommentarer:

Hannepålandet sa...

Så flink du er til å sy puter:)
Koselig med god jul tekst på.
Gleder meg til å se badet deres ferdig, blir sikkert kjempefint.
Ha en fortsatt fin kveld
klem

Mie fra Mies Mirakler sa...

Skjønne puter, og så merket jeg meg en nydelig oval ramme i vinduskarmen din, hvor har du funnet den? Er det plass til tre bilder i den? Var bare helt utrolig fin altså. *♥*

Mamsen sa...

Ja den er det plass til 3 bilder i. Har ikke fått bilder i min enda. Den er kjøpt på en lokal butikk her. (Hus & Hjem) Å finner ikke noe "merke" på den...

Anonym sa...

Mye lekkert du har laget,
kjempeflink er du. Koselig
med fam.bilder som strykemerker.
Ha en flott uke.
Klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...